Categorie ⟩ Nieuws uit de groepen

Welkom in groep 5!

Op deze plek laten we graag iets zien van waar wij mee bezig zijn in onze groep. Onze groep 5 bestaat uit 17 superenthousiaste kinderen die samen een hele leuke groep vormen. Op maandag en dinsdag staat meester Ruud voor de groep, op donderdag en vrijdag juf Ina. De woensdag wisselen zij af.

We zijn dit jaar begonnen met een vliegende start van een gouden schooljaar. We hebben met elkaar belangrijke afspraken gemaakt over wat we belangrijk vinden in onze klas, want we vinden het fijn als iedereen een eigen plekje heeft in onze groep. We ontwikkelen onze talenten op het gebied van rekenen, taal en spelling en we ontdekken de wereld om ons heen. We leren Engels, we gaan samen naar de sporthal en ontwikkelen ook onze creatieve kant.

We laten jullie graag zien wat ons bezighoudt.

Hartelijke groet,
Juf Ina en meester Ruud