Categorie ⟩ Aanmelden

Aanmelden

Nieuwsgierig naar onze school? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.
Voor een afspraak kunt u ons mailen of telefonisch benaderen. Zie hiervoor de gegevens onder het kopje CONTACT.
Wanneer u al een kind op school heeft kunt u direct het voorlopig aanmeldingsformulier invullen.

Om de schoolstart van ieder kind goed te laten verlopen, vinden wij het belangrijk dat wij duidelijk in beeld hebben hoeveel kinderen wij kunnen verwachten en wat onderwijsbehoeften van onze nieuwe leerlingen zijn. Wij willen daarom graag vroegtijdig in beeld hebben welke aanmeldingen wij kunnen verwachten.

Concreet houdt dit in dat wij ouders verzoeken hun kind, mocht deze voor oktober 2021 vier jaar worden, aan te melden.

Onze aanmeldingsprocedure kunt u hier vinden.
Het voorlopig aanmeldingsformulier kunt u hier vinden.

CBS PRINS WILLEM-ALEXANDER