Zilveren weken in groep 4

19-01-2022

Wat fijn dat we allemaal weer naar school mochten!
En wat fijn dat we allemaal een goede vakantie hebben gehad. We hebben van alles mogen leren, ervaren en ontdekken. Na drie weken thuis te hebben gezeten is het belangrijk dat we na de vakantie aan de slag gaan met de zilveren weken.

De coronamaatregelen en de afwisseling tussen (deels) thuis- en fysiek onderwijs hebben invloed op de sfeer in de groep. Dat kan zorgen voor storm. Hoewel groepsvorming een continu proces is, bieden De Zilveren Weken een mooie kans om deze storm te benutten. Blik met elkaar terug en kijk vooruit. Zo bepaal je samen opnieuw de norm en werk je aan een fijne en veilige groep.

Zo hebben we ganzenbord gespeeld en vragen beantwoord die gaan over: welke naam zou je de groep willen geven, wat vind je het leukste van deze groep, wat is het mooiste compliment wat je laatst gekregen hebt, wat had je de afgelopen week liever willen overslaan?

Ook hebben we samengewerkt. Hoe bouw je samen een mooie piramide van kartonnen bekers zonder dat je de bekers mag aanraken? Bekijk de foto’s maar eens goed!

 

 

Nieuws ⟩ archief

CONTACT
CBS PRINS WILLEM-ALEXANDER